Adaptace nově příchozích klientů na prostředí dětského domova se školou - Forštová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2015)
Práce se zabývá příchodem nových klientů do dětského domova se školou a jejich adaptací na toto prostředí. V práci je poukázáno na nejčastější problémy klientů při jejich přizpůsobování se novému prostředí.
Adaptation of newcomers to the environment of Children's Home with School
Keywords: clients of children's home with school; adaptation; educational institutions; educators; klienti dětského domova se školou; adaptace; výchovné ústavy; vychovatelé