Optimalizace odbavení cestujících v žst. Břeclav - Střechová, Marie (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce je zaměřená na optimalizaci odbavení cestujících v žst. Břeclav. Zabývá se popisem železniční stanice, analýzou současné situace, technologií odbavení cestujících a také teorií kvality v osobní dopravě. Výsledkem této práce je optimalizační návrh odbavení v železniční stanici.
Passenger Check Optimization at the Railway Station of Břeclav
Keywords: Optimalizace; odbavení cestujících; železniční stanice; kvalita dopravy; Optimalization; passengers check-in; quality of trasnport