Vliv nestátních neziskových organizací na zvýšení efektivnosti poskytování veřejných služeb - Štorek, David (Univerzita Pardubice, 2015)
Diplomová práce "Vliv nestátních neziskových organizací na zvýšení efektivnosti poskytování veřejných služeb" je rozdělena do 4 částí. Teoretická část definuje veřejné služby, popisuje historický vývoj pohledu na jejich význam a srovnává různé způsoby poskytování veřejných služeb. V následující části jsou popsány konkrétní zvolené veřejné služby a organizace, které je poskytují, a je provedena analýza efektivnosti poskytování těchto veřejných služeb.
Influence of non-governmental organizations to increase efficiency in delivering public services
Keywords: nongovernmental nonprofits organizations; public services; efficiency of service delivery; social services; nestátní neziskové organizace; veřejné služby; efektivnost poskytování služeb; sociální služby