Cenová strategie firmy - Vejnarová, Monika (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce charakterizuje teoretickou stránku tvorby ceny, jejího vzniku a podmínek, ve kterých se vytváří. Praktická část analyzuje skutečnou firmu Krkonošské papírny, a. s. a popisuje jakou cenovou politiku a strategii si firma vybrala.
The price strategy of the firm
Keywords: strategie firmy; cenová politika; cena; Marketingový mix