Management městského obvodu Pardubice I - Tamchynová, Monika (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá managementem konkrétního městského obvodu města Pardubice. Přitom vychází z obecného mahnagementu, managementu veřejné správy a jejich specifik. Využívá analýz, především využití času a SWOT analýzy.
Management of the district Pardubice I
Keywords: městské obvody; Pardubice; Management; řízení města; veřejná správa