Webová aplikace pro správu skladového systému - Tichý, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2017)
Teoretická část práce je zaměřená na popis a porovnání technologií pro vývoj webových aplikací a na popis návrhu a postupu realizace samotné aplikace. Praktická část obsahuje analýzu aplikace, implementaci a technickou dokumentaci s popisem všech funkcí.
Web application for warehouse system management
Keywords: webová aplikace; databáze; sklad; skladový systém; PHP; HTML; JavaScript; CSS; web application; database; warehouse; warehouse system; PHP; HTML; JavaScript; CSS