Webové stránky obcí - Knížek, Michal (Univerzita Pardubice, 2009)
Základním tématem této bakalářské práce jsou webové stránky obcí. Práce je členěna do tří kapitol. V první kapitole je definován pojem obec, rozebrána je přístupnost a legislativní požadavky. Ve druhé kapitole je provedena analýza webových stránek obcí z hlediska dodržení všech povinných informací. Třetí kapitola hodnotí výsledky analýzy a popisuje vlastní návrh struktury webové stránky obce.
Websites of municipalities
Keywords: obce; webové stránky; přístupnost; pravidla; povinně zveřejňované informace; analýzy; municipalities; websites; accessibility; rules; mandatory disclosures; analyses