Návrh na zlepšení používání komunikačních nástrojů ve společnosti Ewals Cargo Care - Váchal, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2020)
Práce se zabývá možnostmi zlepšení komunikačních nástrojů v dopravní společnosti Ewals Cargo Care. V práci je teoreticky vymezen proces komunikace a komunikačních nástrojů 21. století a následně provedena analýza současného stavu v oblasti používání jednotlivých komunikačních nástrojů ze strany společnosti směrem k zákazníkovi. Na základě zjištěných výsledků analýzy současného stavu jsou navržena opatření, která se týkají především zvýšené aktivity na sociálních sítích a serveru YouTube. Závěrečná kapitola přináší zhodnocení navrhovaných opatření.
Proposal to improve the use of communication tools in Ewals Cargo Care
Keywords: komunikace; média; internetový marketing; sociální sítě; dopravní společnosti; communication; media; internet marketing; social networks; transport companies