Efektivnost vozového parku společnosti RODOS V+J Teodoridis, s.r.o. - Jirásková, Andrea (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce je zaměřena na analýzu efektivnosti vozového parku společnosti RODOS V+J Teodoridis s.r.o. za rok 2015. Práce zkoumá vybrané charakteristiky a ukazatele vozového parku, například průměrnou spotřebu jízdních souprav a nákladních automobilů a vozové dny, porovnává rentabilitu a nákladovost. Součástí práce je návrh na zlepšení efektivnosti jednotlivých jízdních souprav. V závěru je provedeno zhodnocení provedených návrhů.
Effectiveness of the company's fleet RODOS V+J Teodoridis s.r.o.
Keywords: vozový park; náklady; rentabilita; efektivnost; rolling-stock; costs; profitability; efficiency