Návrh rekonstrukce dopravního prostoru SII/304, Úpice - Tomko, Pavol (Univerzita Pardubice, 2018)
Diplomová práce se zabývá návrhem rekonstrukce dopravního prostoru silnice II/304 ve městě Úpice se zaměřením na zvýšení bezpečnosti silničního provozu. V návrhu je řešena úprava místních komunikací, dopravy v klidu a komunikace pro pěší. Rozsah návrhu je dán uličním prostorem v zájmovém území.
Reconstruction of transport area of road II/304 in the city Upice
Keywords: místní komunikace; vozovky; parkovací stání; komunikace pro pěší; svislé dopravní značení; vodorovné dopravní značení; local roads; roadways; parking spaces; pavements; vertical traffic signs; horizontal traffic signs