Waldorfschulen - Rhythmen und andere Besonderheiten im Fremdsprachenunterricht - Klusoň, Martin (Univerzita Pardubice, 1998)
Teoretická část práce podává základní informace o waldorfském pedagogickém hnutí. Následující kapitoly jsou zaměřeny na vyučování cizích jazyků na waldorfských školách, aplikaci rytmů a pohybových cvičení do klasických základních škol a na porovnání obou typů škol z hlediska jazykových znalostí a sociálních kompetencí.
Waldorfské školy - rytmy a jiné zvláštnosti ve vyučování cizích jazyků
Keywords: cizí jazyky; waldorfská škola; výuka jazyků