Cílování inflace České národní banky - Kavan, Martin (Univerzita Pardubice, 2006)
Tato práce se zabývá procesem cílování inflace České národní banky a úspěšností plnění stanovených cílů v procesu cílování inflace.
The Czech national bank's inflation targeting
Keywords: monetární politika; Inflace; Česká národní banka