GENERAČNÍ SPECIFIKA TRENÉRSTVÍ MLÁDEŽE FOTBALU V TŘEBECHOVICÍCH POD OREBEM - Jandera, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2020)
Hlavním cílem bakalářské práce je analyzovat generační specifika v trénování mládeže v klubu SK Třebechovice pod Orebem. Zjistit z jakého důvodu a jak moc se během let změnilo trénování mládeže. Práce zkoumá změny v oblasti tréninku, přístupu rodičů, jejich dětí a také v inspiraci a vztahu k ostatním sportům.
The Generational specifics of football training of youngsters in Třebechovice pod Orebem
Keywords: trénování; trénink; fotbal; sport; mládež; SK Třebechovice p.O.; teaching; training; soccer; sport; youth; SK Třebechovice p.O.