Návrh řešení systému skladování ve firmě NIKA Logistics, a.s. - Saláková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2016)
Bakalářská práce na téma "Návrh řešení systému skladování ve firmě NIKA Logistics, a.s." je tvořena ze tří kapitol. První kapitola s názvem "Analýza systému skladování firmy" pojednává o společnosti jako takové a o skladech, které provozuje. Ve druhé části s názvem "Analýza činnosti konkrétního skladu" je proveden rozbor konkrétního skladu a jeho technologií a v poslední části s názvem "Návrh pro zlepšení současného stavu" se práce zabývá efektivním využitím skladové plochy za účelem snížení nákladů na jednotlivé skladové pozice.
The Proposed Solution of Storage System in the Company NIKA Logistics, Inc.
Keywords: logistické centrum; manipulační technika; paletové pozice; regály; logistics center; handling equipment; pallet positions; racks