Budování podnikové kultury - Bachurová, Jana (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato práce se zabývá podnikovou kulturou jako jedním z klíčových prvků, který se vyskytuje v každé organizaci. V práci je obsažen základní úvod do problematiky, metody šetření podnikové kultury, dále pak současný vývoj podoby podnikové kultury a jejích klíčových prvků. Dále jsou uvedené poznatky použité pro analýzu podnikové kultury ve společnosti Veidec, pomocí dotazníkového šetření, upraveného podle Denison Organizational Culture Survey. Na závěr je uvedeno shrnutí a návrhy na zlepšení.
Building a Corporate Culture
Keywords: podniková kultura; síla podnikové kultury; analýza; Denison Organizational Culture Survey; corporate culture; strength of corporate culture; analysis; Denison Organizational Culture Survey