Návrh modelu koncepce SŽDC, s. o. - Zazvonil, Jan (Univerzita Pardubice, 2014)
Diplomová práce pojednává o krátké, ale bohaté historii státní organizace SŽDC, kde se primárně zaměřuje na podnikové procesy, finanční analýzu, řešení pracovních podmínek u řízení provozu a návrhů řešení k eliminaci negativních faktorů, které její chod ovlivňují. V návrhové části je kladen důraz na efektivní využívání zdrojů finančních i personálních.
Model design concept of SŽDC, s. o.
Keywords: řízení provozu; analýza podniku; regulátor železničního trhu; management of rail operation; analysis of the company; controller of railmarket