Dobrovolnické programy v Pardubicích - Bakošová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato práce se zabývá tématem dobrovolnictví. V teoretické části je definováno dobrovolnictví a s ním související pojmy. Důraz je kladen na metodiku práce s dobrovolníky. Cílem výzkumné části práce bylo zjistit, jak dobrovolnictví vnímají studenti Univerzity Pardubice a jestli se studenti dobrovolnictví věnují. Mezi studenty Univerzity Pardubice byl proveden kvantitativní výzkum realizovaný prostřednictvím dotazníkového šetření.
Volunteering Programs in Pardubice
Keywords: dobrovolnictví; dobrovolníci; dobrovolnické programy; studenti; volný čas; volunteerung; volunteer; volunteering programs; students; leisure time