Osoba mladistvého v trestním právu - Stradiotová, Blanka (Univerzita Pardubice, 1999)
Diplomová práce rozebírá zvláštní postavení mladistvých osob v trestním právu, a to především z hlediska páchání trestné činnosti na mládeži.
The Pearson of juvenile in the criminal law
Keywords: mladistvý; trestní právo; pohlavní zneužívání; Kriminalita; pachatel