Yersinie v potravinách - Vallová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2000)
práce je zaměřena na metody detekce a konfirmace patogenních yersií, zejména Zersinia enterocolitica v potravinách. Zabývá se výskytem yersinií, citlivostí k antibiotikům a možnostmi eliminace z potravy.
Zersiniae in foodstuffs
Keywords: Yersinia enterocolitica; výskyt; Detekce; konfirmace