Analýza systému BOZP ve vybraném podniku a jeho hodnocení - Silbernágl, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato bakalářská práce se zabývá ve své teoretické části analýzou systému bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, mimo jiné dále pojednává o BOZP a o legislativním zajištění bezpečnosti práce. Praktická část se zaměřuje na analýzu systému bezpečnosti a ochrany zdraví při práci ve zvoleném podniku P O P R spol. s r. o. a jeho hodnocení.
Analysis of the OSH system in the selected company and its evaluation
Keywords: BOZP; systém řízení BOZP; předpisy; rizika; OSH; OSH system; regulation; risks