Sdružení obcí Jestřebí hory, formy spolupráce a jejich připravenost na vstup do EU - Nosek, Antonín (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá sdružováním obcí ve vyšší celky, které jsou schopny řešit problémy nadobecního významu.
Corporation of municipalities called "Jestřebí hory", forms of cooperation adn preparedness for EU accession
Keywords: sdružení obcí; Mikroregion; Jestřebí hory; Spolupráce; obce