Efektivnost změn v systému nemocenského pojištění v letech 2008 a 2009 - Květenská, Barbora (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce je věnována efektivnosti změn v systému nemocenského pojištění v letech 2008 a 2009. Důležitou a klíčovou událostí je změna zákona o nemocenském pojištění, který vešel v účinnost 1. ledna 2009. Práce je především zaměřena na sledování a porovnávání ukazatelů z oblasti nemocenského pojištění. Při porovnání ukazatelů je vycházeno z odborných publikací, odborných článků a statistických údajů týkající se dané problematiky.
Effectiveness of changes in sickness insurence in the years 2008 - 2009
Keywords: Nemocenské pojištění; dávky nemocenského pojištění; systém nemocenského pojištění; právní úprava; změny; Efektivnost; čerpání nemocenských dávek; sickness insurance; sickness insurance benefits; sickness insurance system; legislation; changes; efficiency; sickness benefit payment