Managament bezpečnosti práce ve vybraném podniku - Charvátová, Pavla (Univerzita Pardubice, 2013)
V průběhu bakalářské práce bude věnována pozornost problematice bezpečnosti práce a managamentu bezpečnosti.
Management of occupational safety for the selected company
Keywords: bezpečnost práce; ochrana zdraví; managament; occupational safety; management; occupational accident