Digitální tiskové systémy - Vrabcová, Božena (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá problematikou digitálního tisku. Pozornost je věnována produkčním digitálním tiskovým systémům a jejich ekonomickým aspektům. Je zde nastíněna úloha Color Management systémů v oblasti zajištění kvality a věrnosti tisku. V závěru práce je provedeno zhodnocení kvality tisku produkčních digitálních tiskových systémů Scitex Spontane V a Indigo E-Print 1000+.
Digital printing systems
Keywords: polygrafie; digitální tisk; produkce; software; Color Management systémy; ceny tisku