Návrh optimalizace systému služeb pracovníků Provozního oddělení Policie ČR - Letecká služba - Žák, Martin (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato práce se zabývá systémem služeb pracovníků Provozního oddělení Policie České republiky Letecká služba. Shrnuje stručně vývoj od počátků předválečného policejního letectva, strukturu a činnost útvaru, věnuje se současnému modelu služeb, analyzuje ho a navrhuje jeho vylepšení a přizpůsobení aktuální situaci.
Proposal for optimalization of duties, which the staff of the Czech Police Aviation Department´s Operation Division are charged with
Keywords: Policie ČR Letecká služba; policejní letectvo; vrtulníky; systém služeb; Czech Police Aviation Department; police air force; helicopters; concept of employment