Vliv legislativních změn na obsah učiva odborných ekonomických předmětů - Blaťák, Miroslav (Univerzita Pardubice, 1999)
Autor se v práci zabývá vlivem legislativních změn na obsah učiva odborných ekonomických předmětů. Součástí práce je i návrh aktualizovaného učebního textu na téma "Zabezpečení při pracovní neschopnosti" určeného pro žáky studijních oborů "Mangement ve strojírenství" a "Management v elektrotechnice".
Keywords: pedagogika; učební texty; návrh; legislativa; změny; ekonomické předměty