Podniková kultura firmy Linde Gas a.s. - Miková, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2010)
Cílem bakalářské práce je nastínění fungování v podniku Linde Gas a.s. ze soukromého sektoru, se zaměřením na podnikovou kulturu. Počáteční kapitoly jsou věnovány definování základních pojmů, hlavně pojmů "kultura" a "podniková kultura". Následně se práce zaměřuje na analýzu konkrétní podnikové kultury ve firmě Linde Gas a.s.. Hlavním cílem této práce je popsat všechny body podnikové kultury. Věci, které jsou důležité dnes a které se stanou důležitými zítra. Takový koncept, který dělá odlišné a úspěšné trhy.
Business culture in Linde Gas s.s. company
Keywords: Podniková kultura; firmy; podnikové cíle; zaměstnanci; business culture; companies; business objectives; Employees