Vývoj správních orgánů města Březová od roku 1945 do roku 2001 - Kovářová, Alena (Univerzita Pardubice, 2002)
V práci se autorka zabývala vývojem správních orgánů města Březová. Zachycuje různé aspekty, které na tento vývoj měly vliv, a to zejména vývoj celorepublikový, dále samotný vývoj města z hlediska územního uspořádání a v neposlední řadě zkoumala tento vývoj z hlediska legislativy a stále se měnících zákonů.
Development of administration authorities of citz of Březová
Keywords: správní orgány; Březová nad Svitavou; veřejná správa