Psychická podpora a edukace u nekojící ženy v šestinedělí - Krejčová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2015)
Závěrečná bakalářská práce s názvem "Psychická podpora a edukace u nekojící ženy v šestinedělí" je teoreticko-výzkumnou prací a skládá se ze dvou částí. První část je zaměřena na teorii, kde se zabýváme možnostmi psychické podpory žen v období šestinedělí. Základem druhé části výzkumné jsou tři kazuistiky vytvořené se ženami, které ukončily výlučné kojení před ukončeným 6. měsícem života dítěte.
Psychological support and education of non-breastfeeding woman in puerperium
Keywords: kojení; přerušené kojení; šestinedělí; psychická podpora; edukace; breast feeding; terminated breast feeding; puerperium; psychological support; education