Kapalinová chromatografie polyfosforečnanů s gradientovou elucí - Matyščáková, Silvie (Univerzita Pardubice, 2000)
Retenční charakteristiky orto-, di- a trifosforečnanů na anexových kolonách SEPARON HEMA S-1000 Q-L, BIOSPHER GM 300 Q-L, ALLSEP ANION, gradientová eluce lineárních fosforečnanů.
Liquid chromatography of polyphosphates with gradient elution
Keywords: iontová chromatografie; vodivostní detekce; fotometrická detekce; kondenzované fosforečnany