Elektronická komerce pro malé a střední podniky - Šourková, Jana (Univerzita Pardubice, 2012)
Bakalářská práce se zabývá oblastí elektronického obchodování v rámci malých a středních podniků. Cílem práce je zpracování dané problematiky. Součástí práce je vytvoření příručky pro malé a střední podnikatele, která napomůže při realizaci internetového obchodu je jeho správě.Zároveň bylo vytvořeno dotazníkové šetření na vybraných malých a středních firmách v Libereckém kraji, které vlastní internetový obchod.
Electronic commerce for small and medium enterprises
Keywords: elektronická komerce; internetový obchod; malé a střední podniky; příručka; electronic commerce; e-shop; small and medium enterprises; user´s guide