Zhodnocení environmentálních rizik v okolí vybraných čerpacích stanic v souvislosti s benzínovými aditivy - Luňák, Libor (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá hodnocením konkrétní čerpací stanice z hlediska vlivu na životní prostředí.
Estimation environmental diversifikation in the surrounding choice gas station in connection with petrol additive
Keywords: čerpací stanice; pohonné hmoty; Životní prostředí; aditiva