Charakteristika mikroregionu Východní Krkonoše a možnosti jeho dalšího rozvoje v oblasti cestovního ruchu - Kašpar, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor se v práci zabývá socioekonomickou analýzou mikroregionu Východní Krkonoše. Uvádí i SWOT analýzu cestovního ruchu řešeného území. V závěru práce popisuje návrh rozvoje cestovního ruchu v obci Mladé Buky.
A Charakterization of microregion Východní Krkonoše and possibilities of its next development in tourism
Keywords: Regionální politika; mikroregiony; Krkonoše; Cestovní ruch; cykloturistika