Návrh konstrukce jednoúčelového stroje pro kompletaci automobilového dílu - Hostýnek, František (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato práce se zabývá návrhem konstrukce automatizovaného jednoúčelového stroje a jeho konstrukcí, včetně uvedení do provozu. Testování jeho kompletačních a kontrolních funkcí, ke spokojenosti zákazníka.
The design single purpose machine for assembling car part
Keywords: automatizace; jednoúčelový stroj; konstrukce; automation; special purpose machine; construction