Regionální rozvojové agentury - Rousová, Lenka (Univerzita Pardubice, 1999)
Autorka v práci popisuje problematiku regionální politiky v EU a v ČR se zaměřením na činnost regionálních rozvojových agentur.
Regional development agencies
Keywords: Regionální rozvoj; regionální agentury; Strukturální fondy; místní správa