Management ve sportovní organizaci - Lisý, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato bakalářská práce se věnuje managementu sportovního klubu BSK TJ Jičín, z.s. Teoretická část se zabývá základními pojmy managementu, manažerem a manažerskými funkcemi. Praktická část se práce zaměřuje na basketbalový oddíl BSK TJ Jičín z.s. V první části jsou zanalyzovány manažerské funkce sportovní organizace. Druhá část praktické části popisuje syntézu získaných poznatků a navrhuje doporučení ke zvýšení její efektivnosti.
Management in a sports organization
Keywords: management; manažerské funkce; management ve sportu; basketbalový oddíl; spolek; management; managerial functions; sports management; basketball squad; association