Ekonomické vyhodnocení možných řešení "Back office" na pracovišti Letový dispečink ČSA, a.s. - Zábojník, Radek (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato práce se věnuje oblasti letového dispečinku a plánování letu. Podrobněji se zabývá úlohou letového dispečera a navrhuje možná optimalizační řešení režimem back office na oddělení letecké společnosti ČSA a.s.
Economic interpretation of possible solution "Back office" in the workplace airline dispatching ČSA Inc.
Keywords: dispečink; dispatching; letoví dispečeři; back office; ČSA a.s.; airline dispatchers