Komunikace ve veřejné správě ve vztahu k řešení konkrétní ekologické otázky obce - Novotná, Vlasta (Univerzita Pardubice, 2007)
Cílem diplomové práce je detailnější poznání stavu komunikace občanské veřejnosti s místní samosprávou a ekologického sdružení s místní samosprávou ve vztahu k řešení konkrétní ekologické otázky obce, v tomto případě splavnění Labe z Chvaletic do Pardubic.
Communication in public administration - ecological case study
Keywords: Communication; Public Administration; ecology; town of Přelouč; questionnaire inquiry; Komunikace; Životní prostředí; Přelouč; dotazníkové šetření; veřejná správa