Imtegrovaný záchranný systém Pardubického kraje - Bečičková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2004)
Cílem práce je jak obecně, tak pro Pardubický kraj prakticky popsat integrovaný záchranný systém. Rozebrat jeho jednotlivé složky a charakterizovat telefonní centrum tísňového volání 112. V závěru jsou uvedeny vlastní návrhy. které by mohly vést ke zlepšní tohoto systému.
Pardubice's region integrated rescue system
Keywords: Integrovaný záchranný systém; hasičské sbory; Pardubický kraj