Lieder spielerisch im Unterricht - Chocholová, Věra (Univerzita Pardubice, 2000)
Práce je zaměřena na využití písní při výuce německého jazyka. V první části je obecně charakterizováná píseň, její druhy a vývoj. V druhé části práce jsou popsány možnosti didaktického využití písně s důrazem na hravost. Ve třetí části autorka hodnotí vlastní praxi.
Písně hravě ve vyučování
Keywords: němčina; výuka; písně; zpěv; poslech; didaktika