Ekonomicko-sociální dopady vstupu ČR do EU z hlediska dopravy - Beranová, Soňa (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci analyzuje šance a rizika, která mohou nastat po vstupu Česka do EU v oblasti dopravy z hlediska ekonomicko-sociální sféry.
Economic and social impact on the transportation in Czech republic after joining European union
Keywords: Doprava; dopravní politika; dopravní infrastruktura; Česko; Evropská Unie