Řízení lidských zdrojů na České poště, s.p. - Kučera, Lubomír (Univerzita Pardubice, 2009)
Tématem bakalářské práce je řízení lidských zdrojů na České poště, s.p.. Práce bude rozčleněna do pěti částí. První část bude zaměřena na teoretickou oblast managementu - jako vědy a její historický vývoj. Druhá část práce se zaměří na všeobecnou problematiku řízení lidských zdrojů. V této části se bude komplexně zabývat všemi činnostmi spojenými s řízením lidských zdrojů. Třetí část práce bude věnována základní charakteristice České pošty, s.p.. Praktickým systémem řízení lidských zdrojů na České poště, s.p., se práce bude zabývat ve čtvrté části. V závěru práce bude zhodnocení.
Human resource management of Czech post, s.c.
Keywords: Management; Řízení lidských zdrojů; Česká pošta, s.p.; human recource management; Czech post, s.c.