Potřeby klientů azylových domů - Hančová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce je zaměřena na potřeby klientů azylových domů. Hlavním cílem práce je zjistit, jaké potřeby mají klienti azylových domů ve vztahu k poskytované službě. Tato práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. Součástí teoretické části je charakteristika stěžejních pojmů, kterými jsou potřeby, osoby bez přístřeší, sociální služby pro osoby bez přístřeší a azylové domy. Praktická část je zaměřena na popis metodiky výzkumu, ve které je popsána metoda, která byla ve výzkumu použita. Dále je charakterizován soubor respondentů, kteří se výzkumu účastnili. Praktická část je dále zaměřena na prezentaci výsledků dotazníkového šetření.
Shelter housing client's needs
Keywords: potřeby; osoby bez přístřeší; sociální služby; azylové domy; needs; homeless people; social services; shelter housing