Heinrich Hoffmann und sein Kinderbuch "Der Struwwelpeter" - Halíčková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá životem doktora Heinricha Hoffmanna a jeho dílem "Struwwelpeter"
Heinrich Hoffmann a jeho dětská kniha "Struwwelpeter"
Keywords: německá literatura; dětská literatura; Hoffmann, Heinrich