Návrh systému pro management znalostí ve vybraném podniku - Štěpánská, Anna (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na návrh systému pro management znalostí ve vybraném podniku, kterým je DEEP VISION s.r.o. První část vychází z odborné literatury a vymezuje základní pojmy a systémy pro management znalostí. Další část práce zahrnuje zhodnocení současné infrastruktury podniku a analýzu stávajícího stavu. Na základě výsledků je navržen systém pro podporu managmentu znalostí.
Design of Knowledge Management System for a Selected Company
Keywords: management znalostí; znalostní technologie; znalosti; knowledge management; knowledge technologies; knowledge