Řešení opěrné konstrukce I/33 obchvat Náchod - Žák, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2018)
Bakalářská práce se zabývá řešením opěrné konstrukce na silnici I/33 a bude zpracována v požadovaných přílohách. Statické posouzení bude provedeno v softwaru GEO 5 pro výpočet geotechnických konstrukcí.
Solution of the supporting structure - I / 33 Náchod bypass
Keywords: opěrné konstrukce; hlubinné zakládání; skupina pilot; geotechnika; zpevněný násyp; geomříž; support structures; deep foundation; pilot group; geotechnics; reinforced hopper; geogrid