Případová studie v oblasti řízení projektů - Nepovímová, Iveta (Univerzita Pardubice, 2008)
Obsahem diplomové práce je případová studie v oblasti řízení projektů ve vybrané mezinárodní telekomunikační společnosti. Práce je postavena na třech hlavních pilířích. První z nich má za cíl seznámit čtenáře se základními teoretickými pojmy v projektovém řízení. Druhý pilíř pak popisuje principy a využití projektového řízení v konkrétní společnosti. Obsahem třetího pilíře je postupná demonstrace projektu za využití systémové podpory programu MS Project včetně zmínění zásadních milníků a dokumentů. Závěrem práce je vyhodnocení projektu z teoretického ale i praktického pohledu.
The case study in project management
Keywords: Projektové řízení; projekty; manažeři; Lidské zdroje; Project management; Projects; managers; Human Resources