Modernizace letiště Benešov - Hrůza, Milan (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce analyzuje stav provozu na letišti Benešov - LKBE v porovnání s letišti v ČR. Pojednává o modernizaci dráhy 06/24 a dalších možnostech s modernizací spojených.
Modernization of Benešov airport
Keywords: letiště Benešov; modernizace; zpevněná dráha; CTR; analýza provozu; Benešov airport; modernization; rigid runway; traffic analysis