Analýza výdajů na bezpečnost a obranu ČR (1996-2000) - Veleba, Jakub (Univerzita Pardubice, 2002)
Autor v práci analyzuje výdaje České republiky na obranu a bezpečnost. Zaměřuje se na období mezi lety 1996-2000 včetně. Předmětem výzkumu jsou rozpočtové kapitoly Ministerstva obrany ČR, Ministerstva vnitra ČR a Bezpečnostní informační služby.
Analysis of costs on security and defence of the Czech republic
Keywords: Česko; ochrana; bezpečnost; ministerstvo obrany; Ministerstvo vnitra; výdaje