Zajištění bezpečného provozu podniku - Charamza, Patrik (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce se zabývá problematikou zajišťování bezpečného provozu v podniku. Soustředí se na oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, environmentální bezpečnost a zajišťování organizačně-provozní bezpečnosti. Teoretické poznatky jsou aplikovány do prostředí společnosti KVIS Pardubice a. s. Na základě provedených analýz jsou zhodnocena aktuální rizika a následně jsou formulována doporučení pro jejich snížení.
Ensuring the Safe Working of a Company
Keywords: Bezpečnost; provoz; riziko; analýza rizik; podnik; Safety; operation; risk; risk analysis; company